Se freesimpi döner

Kaskenkatu 12, Turku

Aukioloajat
ma suljettu
ti–pe 10.30–22.00
la 12.00–22.00
su 12.00–21.00
Keittiö kiinni 30min ennen sulkemista

Torstai 20.6. klo 10.30–16
21.–24.6. suljettu (juhannus)
1.–15.7. suljettu (FRED lomailee)


Lounas ark. 10.30–14.00

Same same but fresh

Kebabia on saatavilla lähes joka kadunkulmasta, mutta FREDissä se on tavallista freesimpää. Panostamme raikkaisiin raaka-aineisiin ja makuihin kaikessa mitä teemme.

Kaikkea kannattaa kokeilla paitsi huonoa döneriä

FREDin döner-annokset valmistetaan 97% naudanlihasta, jonka täyteläiset mausteet ja potkiva tomaattikastike tekevät annoksista suussa sulavaa.

Ole kuin kotonasi

Noudat sitten kotiin tai ruokailet ravintolassamme, voit olla kuin kotonasi. Freesin ruoan lisäksi FRED on yhtä kuin rento meininki.

Ei mikään ihan tavallinen kebab


FRED syntyi ajatuksesta tehdä suomalaisesta kebabista vähän parempi – vähän freesimpi, vähän maukkaampi, vähän hauskempi. Tuoreilla raaka-aineilla, mehukkaalla kebablihalla, sekä huolella mietityillä makuyhdistelmillä FRED vie kebabin nextille levelille.

Eikä se jäänyt siihen! Vastatakseen myös muuhun nykyajan kulinaristiseen kysyntään, FREDin listalta löytyvät lihaisan dönerin lisäksi freesit ja maukkaat vegeannokset ja meze-lautaset.

Eli ei mikään ihan tavallinen kebab. Vaan FRED ass döner.

Samir Orana ravintola FRED

Visio uudistetusta kebabkulttuurista

FREDin ravintoloistija Samir Orana avata päätti isänsä jalanjäljissä döner-ravintolan ja uudistaa samalla suomalaista kebabkulttuuria nykypäivään sopivaksi.

Hyvää ei kuitenkaan kannata muuttaa. Sen sijaan FRED on yhdistelmä suomalaisten kebabravintoloiden parhaita paloja, sekä raikkaita kansainvälisiä makuja ja elementtejä.

Aukioloajat

ma suljettu
ti-pe 10.30-22.00
la 12.00-22.00
su 12.00–21.00
Keittiö kiinni 30min ennen sulkemista

Lounas ark. 10.30-14.00

Yhteystiedot
Opiskelijakortilla –10%

Oiva-raportti